Jeetje.. De tijd vliegt!!! - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Malou Baken - WaarBenJij.nu Jeetje.. De tijd vliegt!!! - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Malou Baken - WaarBenJij.nu

Jeetje.. De tijd vliegt!!!

Door: Malou

Blijf op de hoogte en volg Malou

16 Mei 2012 | Nederland, Amsterdam

Zo Was het nog maar een maand.. En nu nog maar 21 dagen!!.. En dan moet ik de kou weer in.. pff daar heb ik helemaal geen zin in.

Hoe het met me gaat? Het gaat nog steeds goed!.. Ben nog volop aan het genieten, en kan niet wachten tot dat ik eindelijk een weekje vakantie heb!..

Op het werk begint het nu wel duidelijk te worden dat ze me niet kwijt willen.. Nu het einde in zicht is, blijven ze maar opmerkingen geven van, Blijf anders je zomer vakantie nog hier enz. Hoewel ik het voor het klimaat zo zou doen.. zeg ik toch met volle overtuiging nee.. Bonaire is klein!!! En de Front Desk is zoooooo saai!!!.. Dus mij niet gezien.. helaas!

Ergens ben ik wel aan het aftellen.. Het lijkt me heerlijk om weer thuis te zijn, Maar waarom is het NL zo koud??? Wat dat betreft ben ik nog helemaal niet aan het aftellen!.. ik ga nog flink bakken voordat ik terug kom hoor!

Inmiddels is Marit alweer 10 dagen weg.. ook echt niet normaal!.. Maar wat heb ik genoten dat Marit en Clau hier waren zeg!.. Vooral gewoon veel gerelaxed.. veel anders kan ook niet op dit eiland!.. Alles poco poco.. of poko poko.. geen idee hoe je het schrijft..

Weekendje curacao is ook zo goed als zeker.. 22 Juni gaan Maxime en ik als het goed is Curacao onveilig maken.. Heb er super veel zin in!.. Daarna nog even 3 dagen werken en dan toch echt vakantie!! JEUJ!! Eindelijk na 6 maanden! Zin in!!

Ook ben ik een avondje aan het plannen om voor de mensen waarmee ik echt heb samen gewerkt te gaan koken!.. (dit zijn overigens maar 3 mensen) Aangezien ze hier niet geloven dat ik ook kan koken, moet ik het maar bewijzen he.. en dan maar meteen als dankjewel.. Aangezien ze me toch wel wat hebben geleerd ;).. Dit ga ik waarschijnlijk mijn laatste vrijdag op Bonaire doen, bij mijn Front Office manager. Ben benieuwd!

Verder ben ik op het moment bezig (beter laat dan nooit) om foto's te maken van het eiland.. Gister ben ik samen met Graham even 2 uurtjes gaan touren.. is toch wel leuk hoor zo lekker op je scooter!! Dat is wel ook iets wat ik erg ga missen.. Mijn scooter.

Verder heb ik eigenlijk niet zoveel te vertellen.. behalve dan dat dit waarschijnlijk mijn 1 na laatste berichtje is.. en dat ik over 23 dagen naar GUUSJE ga !!! hihi..

Nou lieve lezers.. Bedankt voor de vorige reacties.. hoop ze nu weer te krijgen.. en dan zeg ik .. tot over 3 weken!

Hele dikke kus en tot gauw!!

• 16 Mei 2012 - 12:21

Malou Baken:

Bedankt Juf Marit.. Het moet idd 22 Mei zijn.. dat we naar Curacao gaan!!

• 16 Mei 2012 - 12:22

Bassie:

Loeesssjeeee,

Leuk verslag weer, geniet er nog lekker van en ook weer veel plezier op Curacao met onze Maxime Braakhekke haha.

Ik ben nu alweer een maand thuis, en wil nog steeds terug. Helaas laat mijn budget dat niet toe.

Tot snel in NL.

XXX ayoooo

Gr. je AA maatje.

• 16 Mei 2012 - 12:56

Loela:

Lieve Loetepetoeteke,

Ik weet zeker dat je over 3 weken tranen met tuiten brult als je op het vliegveld staat(volgens Tio doen ze dat allemaal!!)Misschien dat je in de wintermaanden lekker kunt gaan werken daar,maar dan niet meer de front office,maar het knibbel en knabbel gedeelte.Zit er dik in dat we je dan weer op komen zoeken !!Vergeet geen foto's te maken van overstekende kuddes wilde ezeltjes en geiten(zó schattig)en daar bij die hippie duik en surf school,ben vergeten hoe het heet,maar een uniek plekske....Wat ga je klaar maken voor je afscheids diner?Dat willen we wél weten natuurlijk.
    Nou geniet er nog maar lekker van,want je gáát het missen hoor.
    En Loetje,pas op voor boze mannen (en vrouwen)op Curacao,het is écht anders dan Bonaire.Niet in taxi's stappen waar ze met z'n tweën in zitten,en niet naar Otra Banda midden in de nacht.Ga lekker eten bij de Gouverneur aan de pontjesbrug,hartstikke leuk,maar niet die wijk in s'avonds laat...ok ???
    Dikke knuffel van ons beiden,en tot gauw.Loela xxxxxxxx

• 16 Mei 2012 - 18:47

Sabrine:

Hey meid!!!
    heel leuk verslagje :D ik heb ze allemaal tot nu toe gelezen maar op één of andere manier niet altijd reageren....
    Maar écht super goed te horen dat je nog steeds aan het genieten bent ;) moet je ook écht vooral blijven doen :D
    Hopelijk wordt het hier ook mooier weer als jullie terug komen :p
    Naja nog heel veel succes en plezier daar!!
    Dikke kuss & knuffel! xx

• 16 Mei 2012 - 19:59

Marit:

Jeuj!!!!!!!!!!!!!! Over 23 dagen weer shoppen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ik wacht erop!!!
    Maarre eerst nog maar eens volop genieten!! Curacao ga je leuk vinden!! En het is waar wat Yolanda zegt... Otrabanda is minder veilig by night... Maar voor de rest... Jammer dat je maar twee dagen hebt anders had ik heeeeeel veel tips;) HAHA! Het belangrijkste is dat je GENIET!! Maar dat komt vast goed... Ben zuinig op het bruine kleurtje want in NL vliegt het er zo weer af :S.. Al zou dat bij jou wel meevallen want jij hebt er langer op gespaard dan ik... Bij mij was het een komen en gaan ;)!! Ik geniet nog steeds na van de tijd dat Clau en ik op Bonaire zijn geweest.. Al lijkt het weer een eeuwigheid geleden!! Doe Graham en Maxime de groetjes en maak er nog een paar dolle weekies van!!
    Kussie

• 18 Mei 2012 - 14:47

Sylvia:

Maloutje!!
    wat leuk om te lezen hoe het met je gaat!!
    nog 3 weken!!!! time flies... weet nog dat je vertelde dat je waarschijnlijk naar bonaire zou gaan.. lijkt de dag van gisteren wel!!

Meis geniet nog even!! en tot HEEL snel! xxxxx Syl

• 18 Mei 2012 - 17:30

Bram:

Dag zusje,

Hier dan toch eindelijk een berichtje van je broer. Fijn om te weten dat je het echt naar je zin hebt. Had ook niet anders verwacht maar toch. Voor ons is het aftellen al begonnen en kijken er ook echt naar uit. Fijne tijd nog, genieten en doe voorzichtig. tot snel xx

• 19 Mei 2012 - 14:09

Papa En Mama:

Ha moppie, fijn om weer iets van je te lezen. Maar ik hoop toch wel dat je 22 juni thuis bent en niet op curacao. Ik neem aan dat je 22 mei bedoeld.
    Ik ben net als Jolanda heel benieuwd wat je gaat koken.
    Papa en ik wensen je heel veel plezier op curacao,maar kijk uit en blijf bij elkaar. Luister naar de raad van mensen die er geweest zijn.
    We zijn natuurlijk ook heel benieuwd naar de foto's van het eiland. Over een paar weken gaan we ze samen met een prosecootje bekijken.
    nou meisje werk ze nog en geniet straks van je vakantie.
    tot op skype en dikke kus van ons.
    Papa en Mama.

• 20 Mei 2012 - 19:34

Hans:

Ha die Loetje fijn om te horen dat ze je niet kwijt willen, maar wij willen je wel terug!!! Hier lijkt het wel de tropen, hebben net een geweldige stortbui op ons dak gehad en de stoppen vliegen om de oren. Thomas zit in 30 km file op weg naar huis en moet gelukkig nog 400 km!!! Soms zit het mee. Het is wel heel bijzonder dat jij in de afgelopen vijf maanden nog niemand op Bonaire hebt kunnen overtuigen van je kookkunst, succes met je afscheidsdinetje en veul plezier op Curacao!!! Skypen blijft te moeilijk voor me, dikke knuffel en weer tot gauw. Hans en Sonny

• 22 Mei 2012 - 07:45

Berdine:

Ha die Loutepetout,

Nog even en dan ben je weer fijn ( voor ons allemaal) terug in Nederland.
    Het is vandaag hier 28 graden dus als het voorlopig zo blijft hoef je het bij terugkomst niet koud te hebben!
    Nou Lieverd geniet nog maar van je laatste weekjes en take care!

Liefs en een dikke kus, ook van Jeroen en Floris!xxx

• 23 Mei 2012 - 17:50

Lisa:

Hee Malou,
    Leuk om je verhaal te lezen. Nog bedankt voor je berichtjes. Geniet van je laatste weekjes en van Curacao natuurlijk!!
    x Lisa