Time to say hello and time to say goodbye! - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Malou Baken - WaarBenJij.nu Time to say hello and time to say goodbye! - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Malou Baken - WaarBenJij.nu

Time to say hello and time to say goodbye!

Door: Malou

Blijf op de hoogte en volg Malou

05 April 2012 | Nederland, Amsterdam

Hallo lieve mensjes,

Hier weer even een verhaaltje van mij!..

Niet dat ik echt aan het aftellen ben, Maar net toch tot het besef gekomen dat ik vandaag over precies 2 maanden in het vliegtuig stap terug naar NL.. Times flies!

Time to say hello and time to say goodbye.. Zoals jullie weten mocht ik mijn beste vriendinnetje hier ontvangen en wat hebben we een top tijd gehad. Ook de tweede week van Sanne der verblijf hebben we volop van genoten, ondanks de mindere dingetjes. Sanne had namelijk een fiets gehuurd die nog geen 2 dagen later werd gejat bij haar thuis, terwijl de fiets opslot stond en aan een ook nog aan een paal!..Niet bepaald leuk!.. Daarbij moest ik ook nog eens meer werken dan verwacht , maar goed.. that's life!.. Vrijdag zijn we nog even voor de laatste keer de kroeg in geweest.. (althans laatste keer met Sanne hier) ;).. Maar die avond begon voor mij wat vreemd!.. Ik dacht Sanne der gestolen fiets te zien, en besloot even te wachten tot dat Sanne er was om dat te bevestigen. Lisanne was op dat moment even pinnen. Ik stond dus gewoon heel rustig te wachten, tot er een bus vol met politie mensen langs reedt.Ik keek de bus nog na, tot dat hij ineens stopte.. 20 politie mensen uit de auto en riepen.. "handen tegen de muur" Ik dacht (zo blond als ik ben) ze hebben het vast niet tegen mij.. maar na 3 keer zeggen en mij zo ongeveer tegen de muur aan gedrukt te hebben bedacht ik me in één keer.. ohoh wat gebeurd mij nou!.. Toen werd ik helemaal gefouilleerd en kon ik weer gaan!.. Dus ik zeg kei droog.. krijg ik nu een sticker dat ik al geweest ben?? Doel van dit alles.. Ze waren opzoek naar wapens.. Nou Mevr. de fouilleerder denk maar niet dat ik die onder mijn tieten heb zitten hoor!.. Jeetje ze kunnen hier nog veel leren!

Maar goed, ondanks dat .. uiteraard weer een geslaagde avond gehad!.. En daar was het moment dan.. weer afscheid nemen. Oh nee afscheid nemen bestaat niet hé San!!.. Maar met het vooruitzicht naar nog 2 bezoekjes en het nog maar 2 maanden zonder mijn beste vriendinnetje.. Was het minder moeilijk dan verwacht.. Leuk is het niet natuurlijk.. Maar hield / houdt me vrij goed gelukkig!

Op het airport nog even een laatste biertje gedronken en geknuffeld en toen was het moment daar.. Goodbye Sanne!.. Wel gek trouwens om een oud collega van papa tegen te komen!.. Mijn naam werd genoemd dus ik kijk om.. Zit Iris daar om uit te checken. Helaas niet geweten dat ze op het eiland was.. Maar wel raar hoor om een bekende te zien (waarvan je het niet wist)

Verder ook weer iets meegemaakt wat alleen maar op dit eiland kan!. We waren weer zoals gewoonlijk een avondje wezen stappen.. Onder weg naar huis zagen we dat een scooter tegen een paaltje was aangereden en de man lag op de grond (ambulance was al aanwezig) We mochten er niet langs.. Maar eigenwijze Bas deed dat toch.. en ik (nog eigenwijzer) ging der achter aan. Tot dat ik onverwacht in 1 keer moest remmen.. de brancard rolde voor me voorbij.. zo de zee in hahahahah.. gelukkig wel zonder patient maar echt niet normaal! wat een amateurs. Haal je de brancard uit de wagen ligt ie een seconde later in het water.. En wat een held is Bas. meteen helpen haha!.. Ach ja ook weer een keer meegemaakt.

Verder is alles rustig hier hoor ;).. Weet niet of dat ik het al had gezegd maar ben inmiddels weer terug in de front desk.. nog steeds vind ik het niks.. maar al stukken beter dan in het begin !.. dus dat houdt ik nog wel even vol!..

Inmiddels is ook het vriendje van Maxime aangekomen. Maxime is weer helemaal happy!.. Gister lekker met z'n 3e naar Sorobon geweest.. heerlijk!.. Ook ik ben blij dat je er bent Florian!.. Zie ik Maxime weer echt happy!.. :)

Ik ben inmiddels aan het aftellen voor mijn volgende bezoek.. Loela en Peter komen 19 April me opzoeken!! Helemaal leuk!.. Kijk er erg naar uit!.. En ook naar mijn zussie uiteraard! Die komt de 26e! Kan niet wachten!!!

Mensen vragen me vaak wat ik nu echt mis hier.. Nou eigenlijk alleen maar SHOPPEN!!!! geloof me.. is echt afkicken!.. het eerste wat ik ga doen in NL is GUUS.. haha en daarna SHOPPEN!!

Nou lieve luitjes .. tot over 2 maanden hele dikke kus.. xx

• 05 April 2012 - 16:41

Sandra:

Leuk verhaal Maloutje! Zo zie je maar weer wat voor een rare dingen je allemaal kan meemaken, maar dat zijn wel de momenten die je niet meer vergeet. Hier in Utrecht alles toppie, naast het feit dat we veel uur maken voor het werk genieten wij nog steeds regelmatig na van onze prachtige reis. Wat voelt dat ineens ver weg, maja wie weet komt er nog een kans. Je moet maar snel langskomen als je terug bent! Geniet nog van je tijd daar! X

• 05 April 2012 - 17:42

Jeroen:

Hey Malou, ik heb een keer door je reisverslagen gelezen en ik vind het echt knap dat je dit allemaal kunt! als straat bewoner ben ik echt trots op je! Je zult vast veel ervaring opgedaan hebben en terug kijken op een zeer leerzame tijd in een andere cultuur en maniet van leven, als je straks lui bij Paps en Mams op de bank ligt.
    tot over 2 maandjes, pfffft wat vliegt de tijd!

Gr Jolanda en Jeroen

• 06 April 2012 - 15:46

Loela:

Lief Loetepetoeteke,
    Nou dat ging er dus wel effe op....
    Wij wilden verkleedt als Bonny and Clyde jou komen verrassen,maar bij nader inzien gaan we dat toch maar niet doen.We verheugen ons enorm om je te zien en te knuffelen.
    Jullie mamske was best een beetje jaloers.Snap ik ook wel hoor,maar ik zal wel knuffelen voor hén samen.
    Nou Loetepetoeteke,we mailen nog.
    Dikke kus van ons beiden.Loela

• 07 April 2012 - 09:32

Papa En Mama:

ha mopseflops,
    het blijft een slapstick het verhaal van de brancard.maar goed dat er niemand oplag. weer leuk om je verhaaltje te lezen. fijn dat maxime weer lekker in haar vel zit natuurlijk ook door de komst van haar vriendje.
    laat haar maar lekker 14 dagen genieten.
    Fijn he dat over 10 dagen "bonny en clide" er al zijn. ze zullen je namens ons een hele dikke kus geven.
    nou meis werk ze nog en geniet ook. tot op skype!
    dikke kus papa en mama.

• 13 April 2012 - 11:46

Els Van Koolwijk:

Hey Malou, een ding is zeker je verveelt je volgens mij geen moment daar. Ik zie ook al je belevenissen helemaal voor me. Echt lachen of niet dan? Van 26 maart tot 4 april was ik bij je in de buurt en wel een eiland verderop Curacao. Geniet nog van de tijd op Bonaire en vooral van al de bezoekjes die je nog staan te wachten.
    Groetjes Els