Chillen op de Antillen! - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Malou Baken - WaarBenJij.nu Chillen op de Antillen! - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Malou Baken - WaarBenJij.nu

Chillen op de Antillen!

Door: Malou

Blijf op de hoogte en volg Malou

21 Maart 2012 | Nederland, Amsterdam

Lieve luitjes,

Hier dan eindelijk weer een nieuw verslagje van mij!.. Wat vliegt de tijd in 1 keer zeg.. Alweer bijna een maand geleden dat ik mijn vorige verhaaltje had getypt!.

Inmiddels is mijn eerste bezoek er!.. Super leuk!.. Zaterdag kwam Sanne dan eindelijk aan.. Althans zo voelde het voordat ze er was.. Eenmaal aangekomen leek het alsof het altijd zo is geweest!.. Eerst heb ik moeten werken tot 15uur.. Daarna werd ik door Tim opgehaald en bent toen samen met hem en Maxime naar het airport gereden, toen begon het wel tot me door te dringen hoor!.. Eenmaal daar was het vliegtuig nog niet geland, dat was wat minder prettig haha.. Maar eenmaal geland viel alles weer van me af.. en vond ik het alleen maar fijn dat Sanne er was!.. Meteen even alles laten zien, Haar verblijf, mijn verblijf, mijn werk en al een beetje de stad ( of nou ja stad haha).. 'S avonds gewoon lekker gekookt en optijd het bed in gegaan. Zondag zijn we heerlijk naar het strand gegaan en hebben daarna lekker weer gekookt, daarna een drankje gedaan in de stad!.. Was weer een geslaagde avond!. Maandag weer lekker naar het strand geweest en even een fiets geregeld voor Sanne zodat ze in der 2e week ook niet zo afhankelijk is van ons. 'S avonds hebben we een hapje gegeten in de stad en de laatste avond van Chantal gevierd / mijn verjaardag!.. Jeetje wat een avond ook weer.. Was super ! Bedankt Chantal voor de gezelligheid en succes weer in Nederland! En we zien elkaar daar!

Dinsdag, Het was zover ik was dan toch echt jarig.. 22 alweer pff!! .. Vroeg op, want er stonden leuke dingen op de planning.. Francisco, een collega van me.. Had super lief een auto voor me weten te regelen.. dus we konden naar het Washington parc.. Beschermd natuur gebied van Bonaire.. Mijn collega's en Bas hadden ook vrij gevraagd voor mijn B-day en zijn uiteindelijk met zijn 7e in een pick up naar het park gegaan!.Consti, Stijn, Graham, Sanne, Maxime, Bas en ik! wat een gezelligheid!,.. En wat was het park mooi.. Foto's volgen! 'S avonds zijn we lekker uiteten geweest (verjaardags cadeautje van Lisanne, Maxime en Bas) Uiteindelijk zijn we wel met z'n 12e uit eten geweest.. En besefte toen toch wel dat ze allemaal mee uit eten gingen voor mijn verjaardag!.. Lief toch?!?

Wat heb ik genoten van 3 dagen vrij zijn zeg!.. Had het echt even nodig na 15 weken maar ongeveer 1 dag in de week vrij te hebben gehad. Nu even 4 dagen knallen met werken en hopelijk Sanne tussen door even te kunnen meeten en dan hopelijk weer 3 aan eengesloten dagen vrij te hebben.

Verder gaat het op stage prima.. Inmiddels ben ik weer terug in de front desk en dat bevalt me in ieder geval al een stuk beter dan in het begin.. Dus dat is een goed teken.. en het positieve is, dat ik nu iig geen over uren maak, dus dat is ook wel even lekker. Aangezien ik nog maar 200 van de 900 uur hoef te maken en pas net over de helft ben van de tijd dat ik hier zit zijn de gewone dagen van 8 uur aardig gewenst.. Zo als het er nu naar uit ziet ben ik eind April al klaar met stage.. dus ruim een maand te vroeg. Ben benieuwd waar het bedrijf mee gaat komen.

Zal proberen er nu wat minder tijd tussen te laten zitten met mijn nieuwe verhaaltje.. ;) Foto's volgen dus nog!.. En bedankt iedereen voor de felicitaties via Mail,FB en Deze site!..

Dikke kus vanuit hier.. En inmiddels alweer tot over 2,5 maand.

• 21 Maart 2012 - 18:38

Inge:

Wat fijn om te lezen! Dan heb je toch wel een hele leuke verjaardag gehad :) het is je gegund lieve meid!! Succes met de laaatste loodjes!

• 23 Maart 2012 - 09:27

Loela:

Lieve Loetepetoeteke,natuurlijk alsnog van harte gefeliciteerd met je 22e verjaardag(wat een héééérlijk leeftijd!!!!)IWe kunnen niet wachten alles daar met eigen ogen te aanschouwen.Zo'n verjaardag vieren wil iedereen wel denk ik,dat vergeet je nooit meer.Je begint het nu ook echt naar je zinnetje te krijgen volgens mij....fijn om te lezen!
    Dag lieve Loutje,dikke kus van Peter en mijzelf natuurlijk.xxxxxxxxxxx

• 26 Maart 2012 - 11:56

Papa En Mama:

ha mopseflops, weer leuk om te lezen. fijn dat je zo'n leuke verjaardag hebt gehad. en voor al met zo veel lieve mensen om je heen. we hebben hier,samen met ome hans en tante sonny, een borrel op jou gezondheid gedronken.geniet nog van de tijd samen met sanne.dag meisje een dikke kus van ons en tot op skype.