Bon Tardi - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Malou Baken - WaarBenJij.nu Bon Tardi - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Malou Baken - WaarBenJij.nu

Bon Tardi

Door: Malou

Blijf op de hoogte en volg Malou

26 Februari 2012 | Nederland, Amsterdam

Bon Tardi (goede middag) lezers,

Hier weer even een nieuw verhaaltje van mij.. is namelijk inmiddels al weer 24 dagen geleden dat ik een verhaaltje heb getypt ondanks dat het wel gister lijkt.. goed teken dus!..

Hier gaat alles nog steeds prima, Het genieten zit er aardig in, maak lange dagen op het werk en ga vaak daarna nog de stad in.. dus helaas moet ik er nu voor boete.. een beetje ziekjes!.. Maar goed word vanzelf weer beter.. Je zweet het er hier snel uit!..

Vd week na het werk nog naar 1000 steps gereden (1 vd mooiste plekken om te duiken/snorkelen) om te genieten van de sterren hemel en het heerlijke geluid van de zee.. Wat een mooi plekje zeg!

Verder op het moment niet echt veel dingen ondernomen.. Maak namelijk zo'n 70 uur per week op het moment dus naast werken en stappen, slaap ik alleen maar hihi.. dus niet zoveel spannends te vertellen..

Wel van plan om wat leuke dingen te gaan doen uiteraard, dus zal dit dan ook in mijn volgende verhaal wel allemaal vertellen.

Afgelopen week verbleef Geert Wilders bij ons in het hotel, toch weer leuk om zoiets mee te maken.. Aangezien hij 12 man security bij zich had. En moet zeggen, er zaten aardig leuke mannen tussen haha!!

Verder weer extra goed nieuws gehad.. Mijn zus komt me definitief opzoeken samen met Clau.. en Loela en Peter komen me ook opzoeken!! kan niet beter! Dat houdt dus in dan ik vanaf 17 Maart al ga aftellen want ze lossen elkaar allemaal af.. de tijd zal dan wel voorbij vliegen!.. 17 Maart komt Sanne al.. Samen mijn verjaardag vieren :D Jeuj!.. Sanne vertrekt de 31ste.. en 2 April komt Florian (vriendje van Maxime).. Dan op 19 April komen Loela en Peter en vertrekken de 23e... en de 26e komt Marit.. en die vertrekt 6 Mei weer.. en dan moet ik nog maar precies een maand!.. Dus dat zijn goede vooruit zichten!

In mijn volgende verslagje hoop ik weer wat gedaan te hebben en hier over te kunnen vertellen ;)... Inmiddels als weer bijna 3 maandjes hier.. dus ik kan al zeggen tot over iets meer dan 3 maanden!!!

Dikke kus..

• 26 Februari 2012 - 18:25

Lisa:

Hee malou,

Super dat je het nu zo naar je zin hebt!! Gelukkig dat het weekend hier zonnig was, anders was ik jaloers geweest ;)
    Veel plezier met al je bezoek!

x Lisa

• 26 Februari 2012 - 18:50

Sabrine:

Heey meid echt super om te horen dat je er goed in zit dat het ondanks het een beetje ziekjes zijn toch allemaal goed gaat :D
    Ik ben nog steeds echt jaloers dat je daar zit :P K ben trouwens Kay nog tegen gekomen met de kroegentocht, echt grappig.. :P
    Maar het aftellen zit er nu bij jou inderdaad ook echt in, maar dat mag ook wel :)
    nouja ik hoor wel weer een volgend verhaaltje!!!
    Dikke kusss en knuff xxxx

• 27 Februari 2012 - 12:11

Berdine:

Ha die Lout,

Hoorde dat je de tijdschriften inmiddels hebt ontvangen, Dat werd tijd! Fijn dat je zoveel leuke vooruitzichten hebt. Liefs,ook van Jeroen en Floris!
    xx Berdine

• 27 Februari 2012 - 15:23

Loela:

Hey die lieve Loetepetoeteke,

Jij wil straks gewoon niet meer terug meiske.het is allemaal veel te leuk daar.
    We verheugen ons echt op ons bezoek aan jou,kunnen we het allemaal eens écht zien en ondervinden hoe het leven daar is,met jou als stralend middelpunt natuurlijk.
    En dan dat heerlijke zonnetje op ons kôpke...mmmmmmm!!!kan niet wachten.
    Hopelijk ben je niet ál te ziekjes,en gaat het snel over,want je mag absoluut niets missen daar hoor.
    Dag snoezepoes,tot je volgend berichtje.Dikke kus,ook van Peter natuurlijk.Loela.

• 28 Februari 2012 - 20:29

Jeroen:

Hallo Malou,

Volgens mij kan je daar nog wel even uithouden met al het aangekondigde bezoek.
    Wij zijn bezig om het een en ander te vervangen, nieuwe kozijnen, cv ketel en de voegen van de muren zijn opnieuw gedaan. Verder gaat het leven hier gewoon door.Wij werken en Floris naar school.
    Als ik jouw was zou ik overdag toch een andere bril opztten. Met zo'n duikbril zal je niet veel aanspraak hebben.

Jeroen

• 05 Maart 2012 - 09:16

Papa En Mama:

ha moppie, zoals beloofd hier een berichtje van ons.
    we hadden het verslagje dus wel gelezen maar waren wat traag met het reageren.
    zoals altijd was het weer leuk om te lezen.
    Ik was gisteren vergeten te vragen of de opa en oma van Maxime inmiddels ook weer naar huis zijn? maar dat zal wel.het is natuurlijk weer wennen voor haar,
    ik zal haar zometeen ook even een berichtje sturen. jou verslagje print ik uit en stuur ik naar de muppets. vooral ome wim vindt dat leuk om te lezen.
    nou lieve meid we spreken elkaar vrijdag weer. dikke kus van papa en mij en ook van onze bram.

• 07 Maart 2012 - 12:47

Jacqueline:

Hoi meisje, fijn om even je stem te horen vannacht vooral als je er niet op rekent,ik ben blij dat het zo goed met je gaat, je zult zien dat de weken voorbij vliegen met al die fijne bezoekjes en al dat werken... Nou, niet te bruin worden jij en geniet er met volle teugen van, heel veel liefs en tot gauw... Jacqueline xxxxxxxxx

• 20 Maart 2012 - 18:46

Kim:

He Malou,

Profiaciat met je verjaardag. Maak er iets moois van (dat zal vast wel lukken!) Zo te lezen vermaak je je prima... Werk & fun, als je maar op tijd afwisseld ;). Veel plezier nog vandaag en de komende tijd.......

x

• 20 Maart 2012 - 18:55

Berdine:

Ha die maloutje,

Heel hartelijk gefeliciteerd met jouw verjaardag! De kaart is inmiddels onderweg!
    Hoop dat je het gezellig hebt nu je vriendinnetje bij jou is!

Een hele fijne dag/ avond en een hele dikke kus van ons!

Jeroen, Floris en Berdine