2 maanden Bonaire!
Door: Malou
Blijf op de hoogte en volg Malou
02 Februari 2012 | Nederland, Amsterdam
Hallo lieve mensen,
Inmiddels al weer 2 maanden op Bonaire.. Afgelopen maand is best snel gegaan!..
Mijn 3e maand niet helemaal goed begonnen, me voor het eerst verslapen.
7 uur wakker worden terwijl je 6.30 uur moet beginnen is niet goed!
Maar goed.. hoe gaat het met me? Het gaat goed met me.. Ik geniet steeds meer van de dingen die ik zie en doe.
Wat ik al verwacht had, de F&B bevalt me prima!.. De dagen en de tijd gaan een stuk sneller.. Het vroege opstaan is en blijft wennen maar wel lekker 14.30uur klaar.. en dan op naar het strand.. 'S avonds lekker een hapje eten met Maxime en Lisanne.. altijd erg gezellig!
Vorige week ben ik met de boot van het werk mee geweest om te gaan snorkelen. Natuurlijk wel een verwachting bij.. maar had zelf nog nooit gesnorkeld.. Maar jeetje wat is de onderwater wereld mooi!.. Ook wel meteen bij het mooiste plekje van Bonaire wezen snorkelen, namelijk klein Bonaire!. Meteen veel mensen jaloers kunnen maken, want voor het eerst in het water en dan meteen een schildpad zien is al uniek.. en dan daarbij ook nog eens een eagl ray gezien (een rog) die erg zeldzaam is!.. Leuk!!!
Deze week weer lekker 2 daagjes vrij gehad.. En ook deze keer met geluk, samen met Maxime!.. Eerste dagje vrij zijn we lekker naar Sorobon geweest, het mooiste stukje strand van het eiland!. dat was genieten!. 's avonds een super gezellige avond gehad, eerst heerlijk gebbqt met z'n 4 tjes en daarna de stad in geweest met collega's Maxime en Bas!.
Tweede dagje ben ik weer lekker gaan snorkelen met Bas!.. toch weer erg leuk!En zoals regelmatig lekker
gegeten met z'n 4tjes.
Mijn scootertje doet het ook eindelijk al een weekje zonder lege band.. wel even afkloppen maar hopelijk is het eindelijk goed!. Zoals beloofd heb ik er eindelijk een foto van gemaakt.. Maar nou staat die alleen op de camera van Maxime.. Ik voeg hem snel bij!
Inmiddels ook mijn 2e pakketje binnen!! erg leuk!! Thanks to mom and dad Dikke kus!
Inmiddels begin ik ook wel een beetje aan mijn kleurtje te werken.. Ben in ieder geval niet meer doorzichtig ;)..
Kaartjes zijn nog steeds welkom ;)
Tot het volgende verhaaltje maar weer.
Liefs dikke kus vanuit hier!.. Sterkte daar in de kou
Inmiddels al weer 2 maanden op Bonaire.. Afgelopen maand is best snel gegaan!..
Mijn 3e maand niet helemaal goed begonnen, me voor het eerst verslapen.
7 uur wakker worden terwijl je 6.30 uur moet beginnen is niet goed!
gegeten met z'n 4tjes.
Kaartjes zijn nog steeds welkom ;)
Tot het volgende verhaaltje maar weer.
Liefs dikke kus vanuit hier!.. Sterkte daar in de kou
02 Februari 2012 - 23:06
Josee:
Heee Malou!
Super om dit alles te lezen! Eerljjk gezegd nu pas tijd voor! Oeps! Haha ik vind het fijn datje je daar vermaakt! Hoop dat je der nog mooie/ leerzame ervaringen op mag doen.
Ik blijf lezen,
Veel liefs,
Josee -
02 Februari 2012 - 23:21
Dees:
Hey hey,
Ben blij dat je gewend bent en het naar je zin hebt!!! En gelukkig ook tijd voor leuke dingen super zeg!
Geniet er nog van! En Niet te bruin terug komen hè
Liefs Dees -
05 Februari 2012 - 11:45
Hans:
Hè jonge meid, heerlijk om te horen en te zien dat het zo heerlijk vertoeven is op het eiland. En na tweeën lekker luieren aan het strand is bijna net zo leuk als om 16.00 uur buiten bij min 20 graden te apresskien in Oostenrijk. Hebben een fantastische vakantie gehad en het is toch bijzonder dat er 50 graden verschil zit tussen de gluhwijn hier en de coctails daar! Gebruik je de lucht uit je band om een beetje verkoeling te krijgen? Zal straks eens kijken of ik nog wat oppeppende muurbedeking -
05 Februari 2012 - 11:48
Hans 2:
Ja dat krijg je nou met die grote vingers op het scherm!!! Mooie foto van de happy familie volgt!
Greetz Hansel und Gretel -
06 Februari 2012 - 09:09
Papa En Mama:
ha meis, weer een leuk verhaaltje.
en natuurlijk ook leuk om de foto's te zien. ik vindt het wel stoer jou op een scooter,maar thuis toch maar niet.veul te gevaarlijk.we zijn zaterdag bij sanne geweest. inderdaad een super huis.ja ja met bioscoop je kunt het maar beroerd treffen.
ik hoor nog van je wanneer we kunnen skypen. geniet en werk ze.[in die volgorde] dikke kus papa en mama. -
16 Februari 2012 - 15:34
Jacqueline:
Hallo meisje, wat fijn dat het allemaal goed met je gaat en dat je langzaam maar zeker je weg gaat vinden,neem alles maar dubbel en dwars op en grif het maar in je geheugen,niemand kan dat meer van je afpakken....Wat zal het een ervaring geweest zijn dat snorkelen, en dan meteen een schildpad en een rog te zien krijgen dat is niet voor iedereen weg gelegd,ben bijna jaloers op je.Hier alles rustig en zijn gangetje,niet te bruin worden,en nog heel veel plezier..... hele dikke kussen van Jacqueline -
21 Februari 2012 - 10:42
Berdine:
Ha die Loutepetout,
Nog een poging om je te mailen. De vorige keren heb ik duidelijk iets verkeerd gedaan. Ben benieuwd of ons pakje is aangekomen.Hoorde van mama dat dit nog wel eens lang kan duren. Fijn dat je het inmiddels naar je zin hebt. Blijf genieten ,maar dat zal wel lukken met leuk bezoek in het vooruitzicht! Heel veel liefs ,ook van Jeroen en Floris,
Berdine xxx -
26 Februari 2012 - 16:51
Jeanette En Lucien:
Hoi meisje. We zijn een beetje laat met reageren, maar dat is caraïbisch moet je maar denken. Nu jij daar al weer enige tijd bent wordt er wel tijd. Zojuist alle verhalen van je gelezen. Goed dat je inmiddels gesetteld bent en het naar je zin hebt. Lieve mensen daar hé, en een stuk minder haast! Geniet ervan de tijd gaat snel, zeker met de uren die je maakt. Groetjes! -
26 Februari 2012 - 17:08
Malou:
He Jeanette en Lucien,
Super leuk dat jullie reageren!! Vind ik echt lief! Hier gaat het inderdaad allemaal prima! De mensen zijn inderdaad erg aardig en alles poco poco hier.. Lekker rustig aan, dus dat word nog wat als ik terug ben!
En hoe is het daar?? Alles goed met jullie?
Tot over 3 maanden!.. Liefs, Malou