Mijn eerste 2 werkdagen
Door: Malou
Blijf op de hoogte en volg Malou
06 December 2011 | Nederland, Amsterdam
Hallo lieve mensen,
Inmiddels mijn eerste 2 werkdagen erop zitten.
Om even positief te beginnen, de mensen zijn echt super aardig. Maar wat is het saai!.. Ik zal er niet om heen draaien, ik heb het nog steeds erg moeilijk!. En wanneer je dan niks maar dan ook niks te doen heb, wil dat je niet bepaald helpen.
De eerste 4 maanden zal ik werkzaam zijn in puur en alleen de front office (receptie) daarna ga ik een maand in de housekeeping, en dan nog een maand in de F&B. Dit is de planning voor nu.
Komende 2 weken moet ik om 6.45uur beginnen, even wennen maar ben dan lekker om 15uur klaar.
Binnenkort zal ik even de foto's van het resort erop zetten en hoop dan ook een leuk verhaal erop te kunnen zetten!..
Bedankt voor al jullie reacties. Doet me goed!.
Liefs en tot gauw!..
Inmiddels mijn eerste 2 werkdagen erop zitten.
Bedankt voor al jullie reacties. Doet me goed!.
Liefs en tot gauw!..
06 December 2011 - 19:54
Lisa:
Hee Malou,
Good luck daar, het wordt vast leuker als je je draai gevonden hebt! Drie uur klaar klinkt goed, heb je lekker de tijd om het eiland te ontdekken..
x Lisa -
06 December 2011 - 21:46
Marit:
Kop op loetje... Komt goed echt!!!!
Gun het nog ff wat tijd...
Je zult je draai vast snel vinden...
Rustig aan (want dat hoort daar;)) en hopelijk kun je snel gaan bakken op het strand... Is het weer al wat beter?? Succes ermee en tot spreeks!!
Kus -
06 December 2011 - 23:11
Bram:
Lief Zusje,
Wanneer de zon begint te schijnen ga jij ook weer stralen. Dus met andere woorden is het nog twee dagen k*t en daarna komt alles goed. Gewoon ff de knop om en gaan.
Dikke kus -
07 December 2011 - 08:14
Papa En Mama:
zoals we begrepen hebben nog een paar dagen regen en dan is het klaar.
wie weet zeg je dan ging het maar eens regenen. wat dat betreft is er geen verschil met nederland het is nooit goed.
succes met het zoeken naar een scooter! dikke kus en tot op skyp. -
07 December 2011 - 19:07
Loela:
Nou lieve schat,heel normaal dat je even zit te balen,met die regen en best vroeg klaar,géén vervoer.Je voelt je gewoon zoals het spreekwoord zegt"als een eend in een vreemd pakhuis".Maar ik weet zeker dat je over een dag of tien al weer veel anders praat.Het zonnetje moet gaan schijnen,je moet wat mensen leren kennen,en mobiel zijn natuurlijk.
Niks is zo deprimerend als die tropen-regens die dagen kunnen duren,maar achter de wolken schijn de zon.....
Je bent een dapper meiske,zo uit een warm nestje de andere kant van de wereld verkennen is niet niks.En de eerste weekjes is wennen schat....
Ik blijf je volgen,dikke knuffel,ook van Peter.xxxxxxxxx -
07 December 2011 - 20:45
Malou Baken:
Thanks voor jullie lieve berichtjes!..
Op dit moment voel ik me ietsjes beter dan gister.. En ik weet het.. "het komt goed".. Maar is moeilijk te geloven als je even niks meer leuk vind.. Maar goed.. Ga uiteraard me best doen!.. En ga jullie beloven dat mijn eerst volgende verslagje leuk, grappig en positief is!..
Dikke kus terug -
10 December 2011 - 11:59
Berdine:
Dag lieve Maloutepetoet,
Als de zon gaat schijnen volgende week is het natuurlijk heerlijk om op tijd afgewerkt te zijn! Ik snap dat het allemaal nog wennen is maar je bent letterlijk geland op Bonaire en nu moet dit ook nog figuurlijk. Wij als achterblijvers hebben natuurlijk makkelijk praten maar supporten jou uit de verte! Dag lieve schat, toi toi en alles komt goed.
Dikke kus , ook van Jeroen en Floris,
Berdine -
10 December 2011 - 19:56
Kim:
He die Malou,
Al 't een en ander gehoord van ons mam en jullie mam.......je weet hoe dat gaat. Ff een dipje maar dat komt vast goed. Wennen aan alles wat anders is (stiekum toch best veel zeker ;) ) en de tijd nemen om goed te kunnen settelen. Als dat dan klaar is..... ENJOY!!!
x -
11 December 2011 - 08:14
Lonneke En Adriëtte:
Hoi Malou,
Al het begin is moeilijk. Het zal vast wel goed komen. Hou de moet er in.
Groetjes uit Grave -
11 December 2011 - 18:55
Papa En Mama:
ha loutepoet
elkaar net gesproken, maar toch ook nog maar een berichtje.
we zijn benieuwd of je morgen slaagd voor een scooter. niet voor je rijbewijs maar het voertuig.als ik kijk naar de weersverwachting word het morgen warmer en drooger. dikke kus van ons en tot op skyp. -
11 December 2011 - 20:51
Floris:
Heey Nichtje! Ik hoop dat daar alles goed gaat zo'n 8000 km verderop :)? Daar regent t nu zie ik :9, naja hier ook haha! Nogmaals heel veel succes en plezier!
Dikke kus, Floris