Jeuj eindelijk mijn eerste verslagje
Door: Malou
Blijf op de hoogte en volg Malou
04 December 2011 | Nederland, Amsterdam
Dag lieve mensen,
Hier dan eindelijk mijn eerste verslagje.
OM even bij het begin te beginnen. Tot dat ik Schiphol op de bordjes zag staan had ik nergens last van.. Maar toen begonnen de zenuwen toch wel aan te slaan.. Het gekke daaraan is vooral dat ik niet wist wat me overkwam.. Nog nooit zenuwen gehad maar nu dan toch voor het eerst.. En hopelijk nooit meer!
Eenmaal op Schiphol ging het wel weer een beetje.. Maar toen kwam het afscheid.. Wat me aardig zwaar viel.. en nog. Zowel bij mij als bij Maxime spookte er door het hoofd.."Waarom wilde we dit ook alweer"??
Eenmaal in het vliegtuig had ik wel aardig rust. De vlucht ging dan ook perfect en de tijd vloog letterlijk voorbij. Het eten was redelijk.. Allen de keuze pasta of vis.. Was niet bepaald een lekker keuze.. Maar goed..
Bij het avond eten hebben Maxime een lekker wijntje gedronken op onze 6 maanden Bonaire!.
Onze tussen landing vond plaats op Aruba ipv Curacao maar dat maakte opzich niet zoveel uit.. wel gek dat je dan weer helemaal opnieuw moet inchecken enzo.. alles weer door de scan.. maar goed wat moet dat moet!.. Eenmaal aangekomen op Bonaire.. Werd ik opgehaald door een chauffeur van Harbour Village.. Aardige man.
Aangekomen op het resort, werd ik verwelkomd door de General Manager, front office manager (mijn toekomstige mentor) en door een mannetje die alles voor me deed.
Na een korte rondleiding werd ik naar mijn kamer gebracht, waar ik na dat ik naar het toilet was geweest en mama gebeld te hebben, tot mijn enkels in het water stond!.. HELP!!.. Na overleg werd besloten dat ik een suite mocht slapen.. Dit is natuurlijk niet mis.. Maar baalde er wel van.. heb niks kunnen inrichten of wat dan ook.
Zaterdag was heel eerlijk voor mij een zware dag.. Veel moeite met het feit dat ik hier zit.. en ook het weer is zo slecht dat we niet eens echt iets kunnen gaan doen.. Vandaag voel ik me gelukkig al wat beter.
Morgen mag ik aan de slag dus dan zal alles wel een plekje krijgen.
Ook vandaag is het weer erg slecht, maar ga toch gezellig met Maxime wat doen..
Vanavond gaan we bqqen bij het stage bedrijf van Maxime dus dat is wel erg leuk.
Ik zal er alvast een paar foto's opzetten.
Liefs, Dikke kus.. en tot het volgende verhaal
Hier dan eindelijk mijn eerste verslagje.
Morgen mag ik aan de slag dus dan zal alles wel een plekje krijgen.
Ook vandaag is het weer erg slecht, maar ga toch gezellig met Maxime wat doen..
Ik zal er alvast een paar foto's opzetten.
Liefs, Dikke kus.. en tot het volgende verhaal
04 December 2011 - 19:07
Marit:
Leuk Maloutje,
Nou je begin dan niet echt maar dat komt vanzelf...
Moest zeggen van mama: Dikke kus en tot zo (op skype)...
Succes en natuurlijk blijf ik je volgen...
Kus -
04 December 2011 - 20:32
Hans:
Hè jonge meid, kop op, zelfs op je eerste dag wordt je al in de watten gelegd met je mooie kamertje!!! Hoe is het eten op het mooie eiland? Ben benieuwd naar je eerste werkdag. Dikke kus en hou vol XXX
05 December 2011 - 14:35
Sabrine:
Heey meis,
Ik kan je geruststellen dat het begin altijd wel een beetje moeilijk is maar als alles losloopt dan komt het goed ;) (dit hoor je vaak) maar wel leuk dat je nu een suite hebt alleen wel jammer idd dat het maar tijdelijk is... Het weer is hier trouwens ook pas sinds vandaag beter geworden, we waren gister naar de kerstmarkt geweest en regendepijpenstelen maargoed :) Het ziet er nu al allemaal goed uit en ik ben benieuwd naar je eerste werkdag.. Meid succes nog verder en hopelijk horen ik snel weer van je ;) veel liefs xxx Sabrine -
06 December 2011 - 16:23
Sandra:
Hey Malou,
Leuk iets van je te horen! Ja het begin is niet altijd even leuk, maar ik weet zeker dat het allemaal een plekje krijgt. Hoe is je eerste stagedag bevallen? Nou hopelijk heb je nu wel mooi weer, het kan iig niet slechter dan hier zijn ;)
Liefs x -
06 December 2011 - 20:12
Rob:
Sterkte Malou en maak er wat van!
Groeten, Jose en Rob -
06 December 2011 - 22:15
Sander:
Volhouden Malou.....hier regent en sneeuwt het....de temperatuur is echter veel en veel minder.....en daarnaast hebben wij niet zo'n leuke kamer als jij hebt.....+ de gedachte dat het toch op korte termijn erg fijn weer wordt.....